Marktdagen:

Maastricht:   Donderdag van 13.30 tot 18.30 uur.

                     Wijckerbrugstraat - Stationsstraat op pleintje van de klok .
                     Routebeschrijving

 

Sittard:        Zaterdag   van  9.30 tot 14.00 uur.

                     Parkeerplaats Steenweg.

                     Routebeschrijving

 

 

 

De biologische markt, of ‘boeremerret’, bestaat al sinds 1995. In de loop der jaren is de biologische markt veranderd van een plek waar de lokale bioboeren hun producten verkochten, naar een doorgeefluik voor allerhande biologische producten uit de regio, maar ook van elders. Zij zijn in het verleden uitgeroepen tot de lekkerste boerenmarkt van Nederland. Dat is niet voor niets. Elke kraam heeft hele bijzondere producten die niet te koop zijn in de supermarkten.

Groeten en fruit (Limbio tuin van gronsveld)

Limbio teelt en verwerkt oude fruitrassen van hoogstambomen. Daarnaast wordt er op de markt een groot assortiment aan biologische groente en fruit aangeboden. Deze producten proberen ze zo veel mogelijk uit de lokale euregio te halen zodat we het vers en betaalbaar kunnen aanbieden.

Kaaskraam (Michaelshof / Aken)

De koeienkazen zijn biologisch-dynamisch en worden gemaakt in hun eigen kaasmakerij. Bij hun kun je terecht voor diverse soorten bijzondere kazen en verse melkproducten. Het assortiment bestaat uit producten gemaakt uit koeien, geiten en/of schapenmelk.

Broodkraam (Benoît Segonds / Visé)

Patrick staat iedere donderdag op de markt met prachtige ambachtelijke broden gemaakt door Benoît Segonds. Benoît bakt geheel ambachtelijk en geeft de broden de tijd waardoor smaak en goede gezondheid gewaarborgd blijft. Er worden diverse graansoorten gebruikt zoals bijvoorbeeld kamut, spelt en tarwe.

Vrije marktkraam

Naast de vaste marktkramen hebben ze een vrije marktkraam die ze tegen een kleine vergoeding verhuren. Bij interesse mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vaste kraamhouders zullen samen overleggen of het idee past binnen de markt. Op deze manier proberen ze mensen een podium te bieden en vaste klanten te verrassen.

 

 

 

Limbio tuin van Gronsveld

 

Misjel Lemmens

 

Waterrijk 1B

 

6247 CL Gronsveld

 

tel. 06-38075025 of 043-3113216

 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 www.limbio.nl

 

 

SKAL-nummer: 026979

  

 

  

 Biologisch kruidentuintje

Wij leveren een zeer grote keus aan zowel gedroogde kruiden en specerijen, alsook kwalitatief zeer goede verse kruiden afkomstig van Puur Aroma uit Margraten. Onze kruidenmengsels zijn allen zonder zout. Pure kruiden dus. Tevens hebben wij een prima zoutvervanger in ons assortiment (uiteraard een kruidenmengsel). Op deze wijze kunnen wij iedereen van onze kruiden laten genieten, zowel mensen die geen zout meer willen of mogen, maar ook iedereen  die veel liever kruiden heeft zonder zouttoevoeging. Puur genieten dus.

 Verder hebben wij een ruim assortiment aan : theesoorten, honing, mosterd, jam, pasta-soorten, sauzen, dressings, spelt producten, glutevrije producten etc.

 Iedere maand brengen wij nog een aparte nieuwsbrief uit, waarin tevens zuivel, vlees, groente, etc word aangeboden.

 Biologisch-kruidentuintje is gevestigd op:

 Granaatstraat 19

 6412 SN te Heerlen

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 045-5428643

 06-36177920